Tuesday, August 5, 2014

The Heirs

Serius..
Saya rindu dgn lakonan pasangan yg sama cantik sama padan ini..hehehe
Walaupun siri ini dah lama tamat di TV tapi saya tetap tidak jemu melayannya di layar kaca henpon saya ini..hehehehe..

Haish..kenapalah masa saya g Korea last year tak bertembung ngan depa berdua ni?? Hohoho..sila pitam!

Saya sangat suka kamu berdua..Kim Tan dan Cha Eun Sang! Anyong!!

~rasa mcm muda remaja je lagi jer bila duk melayan cerita cenggini..kehkehkeh~

'Cha Eun Sang & Kim Tan'
Kenangan ketika di Pulau Nami, Korea Selatan..ala ala Love Is Feeling..lagu dlm citer the heirs..
hehehe nak jugak haplod gambo time kat korea tempohari..kikikiki..

No comments:

Post a Comment