Friday, February 1, 2013

Assalamualaikum 2013!

Entry pertama di tahun 2013.
Dasatnya aku sebagai seorang Blogger yang tidak tegar!
masakan tidak..entry hanya dibuat setahun sekali..hehehe itu merujuk kepada entry aku ditahun 2012 ya!
haih..ikutkan hati terlalu banyak yang ingin dikongsi
akan tetapi, terlalu banyak juga yang tidak manis untuk dikongsi di sini..
semenjak ada FB dan instagram aku seakan..ah bukan seakan..memang malas nak update blog
tu aku tak pandai lagi nak bertwitter..kalau dah pandai nanti lagi parah tu..hehehe
lagila berhabuk blog aku ni..tak pun dah boleh masuk arkib negara keh keh.

Tahun baru 2013 dah sebulan berlalu..
aku harap tahun ini akan menjanjikan seribu kebahagiaan buat aku & mr suami
terima kasih buat mr suami yang setia di samping aku disaat susah senang aku, yang menenangkan aku disaat perasaan aku tersayat angkara 'kata-kata manis' org sekeliling, yang memahami dan menerima seadanya siapa aku dengan segala pakej kekurangan aku ini...terima kasih sayang!

hokeh..nanti aku hapdet lagi ya..
masa sudah time!

adios, amigos, roger & out!
Great Wall of China : Kenangan kami ketika bercuti di  Beijing tahun lepas :)