Tuesday, July 17, 2012

Aku, Dia & Pavlova


Assalamualaikum & Salam Tahun 2012
kiranya inilah entry pertama saya di tahun 2012 ini kan..hehehe
lama menyepi bukan bermakna tiada cerita menarik untuk dikongsi
tapi rasa macam tiada daya untuk menghapdate story terbaru
cuma blog puteh je yg sesekali saya hapdate  :)

mulanya terkesima jugak dengan format blog yang terbaru ni..
dan adakalanya terkial-kial & jakun dengan segala yg baru dan diperbaharui ini..

last weekend saya pergi berpoya-poya kat One Utama. rasanya dah berbulan tak g sana
ye lah..semenjak Space U8 yang kat area umah saya ni pon ada menyediakan kemudahan 
menonton wayang so..aktiviti ke One Utama dengan sendirinya berkurangan..hehe
tapi kali ni saya tak menjengah pon pawagam tersebut kerana minggu sebelumnya 
telah pon menengok cerita amazing spiderman itu kat Space U8.

sudahnya kami hanya menjamu selera tekak ini sahaja.
yang penting saya dapat mencekik pavlova idaman saya..hehehe
tapi..serius..saya tak jumpa lagi pavlova yang benar-benar membuatkan saya terkesima..
semua pavlova yang pernah saya rasa memang tidak sama macam apa yang saya tengok kat Mr Google & En. Youtube..hahahaha..

hokeh..lenkali saya hapdate lagi..

bye..adios, roger & out!

'Cik Pavlova yang manis leting'

* manis leting - tersangat manis 
(* bahasa ibunda saya : terengganu )

No comments:

Post a Comment