Monday, May 23, 2011

Bosan..

Argghhh....



lamanya tak update blog ni weh...



bukan apa..



makcik bizi sangat skang ni



di tambah ngan rasa boring dan jemu yang melanda hidup ini..chewahh..



kepala pon berserabut..



mana nak pikir pasal keje kat opis lagi



mana nak pikir pasai exam..assignment yang tak habis-habis..



masa yang terluang makcik lebih suka g berpoya-poya



hiburkan hati..terapi minda segala..



so...nanti-nantilah..



free-free akan makcik updatekan blog yang kelabu asap ni dgn cerita-cerita yang tak berapa menarik..kwang..kwang..



tungguuuu....



( masalahnya.. ada ke org tertunggu apa yang aku update kat blog neh..cehh..perasang )



okeh..cau cin cau..



adios, amigos, roger & out!!





tengok..Puteh pon tau boring...asik menguap je dari tadi...

No comments:

Post a Comment