Wednesday, February 2, 2011

Medan 5D 4N..


hurmm..

sekarang ni mr & mrs Hasmadi sedang bercuti-cuti cinta di destinasi impian..hihihi

selama 5 hari 4 malam kami akan berada di bumi Medan ini..

Doakan semoga kami selamat pergi & pulang ..

semoga ALLAH kan mempermudahkan segala urusan kami disini..aminn..

kalau ada masa saya akan update gambo ye..

kalau takde apa-apa update tu maknanya saya terlalu menghayati keindahan & keseronokkan di sini sehingga malas utk berblogging segala..huah..huah..

adios, amigos, roger & out!!

* psst...mr suami bising sebab saya nak tukar rupiah banyak sangat sampai berjuta-juta..wah..dia mcm dah tahu je plan saya nak shopping byk barang ni..huhuhu..



No comments:

Post a Comment