Monday, February 21, 2011

Anda Sudah Bayar Saman Anda??

huhuhu..

saman oh saman..

anda dah bayar saman anda kah?

kena bayar woo..seblom 1 mac 2011

kalo tak dia akan naik berganda-ganda...hehehe

lagi pening nak membayor..

so..

cepat belake wei

g bayor saman ye..

by d way..

tanyalah berapa saman yang saya ada..hehehe

ce criter..ce criter...

huhuhu

20 saman maa....

huk..huk..huk..

pening..pening..

wahai mr suami yang terchenta....

buah hati pengarang jantung dinda..

tolong settlekan bleh??

dinda janji..len kali dinda tak buat lagi..

sob..sob..sob..

Wednesday, February 16, 2011

Kenangan Manis Di Medan..

wah..lama betul saya menyepi dari berblogging..hehehe

bukan apa..sibuk giler lepas je balik dari bercuti hari tu..

padan muka saya..balik cuti je kerja dah menimbun nak 'dikerjakan'

so..tak payah cakap banyak-banyak..

kita layan je ler sebahagian drp gambo-gambo kami masa kat Kota Medan/Danau Toba/Berastagi itu hari..

nak upload semua berjanggut tunggu weh..so..inilah yg termampu saya abadikan kat sini..

JOM Layannn...
































































































































































































Wednesday, February 2, 2011

Medan 5D 4N..


hurmm..

sekarang ni mr & mrs Hasmadi sedang bercuti-cuti cinta di destinasi impian..hihihi

selama 5 hari 4 malam kami akan berada di bumi Medan ini..

Doakan semoga kami selamat pergi & pulang ..

semoga ALLAH kan mempermudahkan segala urusan kami disini..aminn..

kalau ada masa saya akan update gambo ye..

kalau takde apa-apa update tu maknanya saya terlalu menghayati keindahan & keseronokkan di sini sehingga malas utk berblogging segala..huah..huah..

adios, amigos, roger & out!!

* psst...mr suami bising sebab saya nak tukar rupiah banyak sangat sampai berjuta-juta..wah..dia mcm dah tahu je plan saya nak shopping byk barang ni..huhuhu..