Thursday, December 30, 2010

Bola punya pasal..

hurmm..

malam tadi dgn penuh semangat seorang isteri yang baik hehehe aku nak masak special la utk mr suami..

pas tu cadangnya nak goreng keropok lekor yang anak buah aku bawakkan dari kg. keropok lekor ni memang peberet mr suami..pantang nampak mesti nak makan..

so..dgn penuh bersemangat aku pon memulakan acara ketung ketang di dapor..

tapi...yang spoilnya baru je nak panaskan kuali..

Laaaaa....gas pulak habis..

"Bang..camane nih..gas abis lak.."

tapi buang karan je la kan kalo ngadu kat mr suami pon..sebab memang dia dah terlekat melekat dpn TV tgk bola msia vs indon tuu..

aku pon call ler kedai yg slalu aku pau plastic tu..

"boleh kak tapi antarnya dlm pukul 9.30 lebih..boleh ya kak?"

" laa...nape sampai nak tunggu pkl 9.30 baru nak antar?"

" orangnya lagi tgh nonton bola kak..hehee"
jawab budak acheh tu selamba..

mak aih...sampai camtu skali..

hurrmmm...