Sunday, November 7, 2010

camane tu..

hmm...

korang perasang tak apa-apa yang tak berapa nak kena dalam gambar kat bawah nih...

lokasi adalah disebuah kompleks membeli belah yang agak terkemuka di Bandar Utama...alah..tempat yg slalu aku g berdoktong tu..hehehe












aku besaukan sikit gambo ni ye...




so....
nampak tak??
camane nak baca tu??dan sudah tentula anak panah penunjuk arah tu pon wrong way jugaklah kan..huhuhu
ntah mat bangla manalah yg pihak management suh p tampal kat dinding basement ni kan..ish..ish..
nasib baik aku bukan mencari lokasi hotel itu..
aku hanya mencari lokasi dimana panggung wayang & tempat shopping je..hehehehehe
adios...

No comments:

Post a Comment