Wednesday, November 3, 2010

Antara sushi,takoyaki & PD..











hurmm..

aku skang ni mcm dah ketagih asik nak makan takoyaki je..

pantang nampak trus je nak ngapp..

dulu-dulu tergila-gilakan sushi..

sanggup pegi beli walo sejauh manapon kedainya.hehehe

skang ni hati dah terjatuh cinta ngan takoyaki laks..

nasib baiklah kat one utama yg slalu aku g berdoktong tu semua mende-mende ni ada..
so..apalagi..asik mencekik je ler..
tak sempat makan time tu aku bungkus je bwk balik..

kadang-kadang... dua-dua aku buat..

sudah mencekik nak membungkus pulak..

hik..hik..buruk nor perangai kan..kan..

uih..slurrpp..tak sabor nih
this weekend nak g makan takoyaki..pas tu nak makan sushi laks..hahahaha..
to mr suami..jangan marah ek..

sudi-sudikanlah ,menemani isteri tersayang mu ini this weekend ni ye..

kita tgk wayang, kita shopping, makan-makan..hehehe..
yg sebenornya..aku sangat suka hati sebab ujung minggu ni aku takde class..
so apalagi...

dgn ini aku isytiharkan..

'Hari Berdoktong Sedunia' ler..hahahahaha..3 hari tu boleh bergumbiraan & berpoya-poya..

adios...

**niat di hati ku & mr suami, nak g PD jerk..g cuci-cuci mata. blehla aku laki bini bersantai & bercanda-canda ditepian pantai..kui..kui..dah lama tak cuti-cuti msia neh..

No comments:

Post a Comment