Saturday, October 30, 2010

Misi 'Mengepau' Mr Suami..

whoaa...



hahahahahahaha....



walopon kisah ini sudah 2 minggu berlalu..tapi gue sangat suka hati dan gumbira...



di hati ini sedang berbunga keriangan, kegumbiraan,keterujaan dan segala macam perasaang yang sewaktu dengannya..



sesungguhnya misi aku untuk mengepau mr suami telah berlaku dengan jayanya sepertimana yang dirancangkan..hehehe



setelah sekian lama..



bersaksikan promoter di Jaya Jusco One Utama itew..ditambah dengan seorang anak buah aku..c Aminatul Khotijah a.k.a Amex yg turut sama mengendeng..hik..hik..jgn marah ek mexs..



akhirnya....BONIA..itu menjadi milikku jua..



TQVM ..mr suami..sayang kamoo.. muah..muah..

berbungkus rapi...tak nak bukak,boleh?hehehe..


aku dah lama mengidam handbag nih..hehehe..akhirnya merasa jugak..tapi designnya agak otai sikit kan?OKlah tu utk old timer cam aku nih..banyak barang boleh sumbat tuuu..termasuklah 'sampah'..hihihi..

warranty card??uih..macam..macam..tapi hanya cover zip je kalo rosak dlm masa setahun..huk aloh..setakat zip jerk??

3 comments:

  1. jaminan utk zip je?alahai kdekutnya syarikat bonia..hehehe

    ReplyDelete
  2. tu la pasal..tapi takpeler dik..janji hajat nak pakai brand Bonia yg ORI dah tercapai..ni asik pakai yg uptown punye jer..hahahaha..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..rezeki utk kak haida pkai yg ori plak ye..hehe

    ReplyDelete