Thursday, October 7, 2010

Menara Tinjau @ Denai Alam

whoaaa...
lama tak meng update blog aku yg kelabu asap nih...

sekadar nak berkongsi satu cerita yg tak berapa nak ada..huhuhu

Baru-baru ni comittee kawasan kejiranan aku ni ada wat open house.

lokasinya di Menara Tinjau, Denai Alam. Jarak lokasi dari umah aku hanyalah 1/2 kilometer sahaja...

tapi kan..dah 2 tahun aku menetap di Denai Alam nih tu lah baru pertama kali aku sampai ke situ...

not bad....asyik pemandangannya...

dgn cuaca yg redup, angin sepoi-sepoi bahasa...wah..memang syoklah kalau dpt lepak petang-petang kat sini....

aku tengok banyak lagi umah yg kosong tak berpenghuni..hmm,,apasal lah dulu aku tak beli umah yg betul-betul tepi menara tinjau nih..hehehe..kalo nak beli sekarang tak termampu aku...maunya harga skang nih dah setengah juta sebab yg kosong semuanya unit corner lot..

anak-anak buah aku yg selalu dtg umah time cuti skolah pon selalu gaklah bercerita tentang Menara Tinjau nih tapi aku wat donno jer...

mereka semua tu tiap-tiap petang slalu bertandang ke sini...patutlah tiap kali aku balik keje semua takde..ropenya g berdoktong kat situ..

hmm..dah alang-alang datang sini sebelum kitaorang mencekik juadah yg ada kitaorang snap gambo dulu...

tahun depan watlah lagi open house kat sini ye..wahai tuan pengerusi...

aku pasti datang...


bersama anak buah aku - YANA -

Bersama Mr Suami...Cinta Hatiku untuk selamanya...
uh uh uh...jiwang karatlah pulokkkkk...isk


No comments:

Post a Comment