Saturday, October 30, 2010

Misi 'Mengepau' Mr Suami..

whoaa...



hahahahahahaha....



walopon kisah ini sudah 2 minggu berlalu..tapi gue sangat suka hati dan gumbira...



di hati ini sedang berbunga keriangan, kegumbiraan,keterujaan dan segala macam perasaang yang sewaktu dengannya..



sesungguhnya misi aku untuk mengepau mr suami telah berlaku dengan jayanya sepertimana yang dirancangkan..hehehe



setelah sekian lama..



bersaksikan promoter di Jaya Jusco One Utama itew..ditambah dengan seorang anak buah aku..c Aminatul Khotijah a.k.a Amex yg turut sama mengendeng..hik..hik..jgn marah ek mexs..



akhirnya....BONIA..itu menjadi milikku jua..



TQVM ..mr suami..sayang kamoo.. muah..muah..

berbungkus rapi...tak nak bukak,boleh?hehehe..


aku dah lama mengidam handbag nih..hehehe..akhirnya merasa jugak..tapi designnya agak otai sikit kan?OKlah tu utk old timer cam aku nih..banyak barang boleh sumbat tuuu..termasuklah 'sampah'..hihihi..

warranty card??uih..macam..macam..tapi hanya cover zip je kalo rosak dlm masa setahun..huk aloh..setakat zip jerk??

Wednesday, October 20, 2010

20102010 ~ Happy Birthday to Mr Suami

hari ni, 20102010..adalah hari lahir mr suami..

hmm..cantik gak tarikh ini ya...20102010...takde org wat kenduri kawin ke ari ni??hehehe..

to mr suami yang terchenta....happy birthday sayang...

yang keberapa ye??opps..rahsia ke bang...huk..huk..pulok doh..

dah makin tua setahun kan?
semoga dengan pertambahan setahun usia ini akan lebih mematangkan lagi kehidupan kita..

paling penting..semoga rumahtangga kita ni senantiasa aman damai dan diberkati Allah selalu hingga kehujung nyawa kita kan bang...

tapi kan bang...kalo sesekali meletus perang apalah salahnya kan..hik..hik..baru ada thrill sikit..opps..sila abaikan statement ini OK..

to mr suami..

Happy Birthday To U!!

my love for u will never die..chewah...

hadiah??

kan ke awal tahun lagi dah bagi...hadiah in advance lagi tau...hehehe

so..baca ajelah kad yang cantik itu okeh...muah..muah..i love u..

adios...






Senyuman ceria c birthday boy....

Monday, October 18, 2010

'Nasi Lemak Perisa Almari'

pagi tadi aku g keje cam biasa..

mcm biasa jugak...hari isnin keadaan kesibukan memang agak terlampau...

macam-macam nak kena settle..

ditambah lagi dengan kehadiran pegawai audit yg dah seminggu berkampung kat ofis aku nih..

bertambah-tambahlah lagi kekalutan yang sediada..

tapi..

pepehal pon sebelum aku mengabdikan diri dgn kerja-kerja yg tak penah habis nih baik aku bersarapan dulu..

berbekalkan satu mug kopi panas yg kaw buatan sendiri dan nasi lemak yang aku beli dari kedai mamak belakang opis aku nih...aku pon mula mencekik..

tapi...

apakah perasaan anda..

bile rasa nasi lemak yang dimakan itu sebijik cam rasa almari..a.k.a ubat lipas..

cehh..

hampeh tul..

dengan hati yg hiba aku hanya mampu memandang sayu nasi lemak itu yang selamat mendapat tempat pertama didalam bakol sampah..

sekian adanya..

Friday, October 8, 2010

aksi kucing....














































ni semua gara-gara terdesak sangat nak update blog aku yg tak seberapa nih...



well...takde story yg nak dikongsikan minggu nih.

kepala otak aku pon tgh berserabut. mana nak pikir pasal exam lagi next week.

mana nak pikir pasal assignment lagi..


semua tu menyerabutkan otak dan buat jiwa aku jadi kacau...

so layan je lah gambo-gambo anak-anak belaan aku nih..



sayang c puteh,jibam & meelo..muah..muah..






































































































































































































































































Thursday, October 7, 2010

Menara Tinjau @ Denai Alam

whoaaa...
lama tak meng update blog aku yg kelabu asap nih...

sekadar nak berkongsi satu cerita yg tak berapa nak ada..huhuhu

Baru-baru ni comittee kawasan kejiranan aku ni ada wat open house.

lokasinya di Menara Tinjau, Denai Alam. Jarak lokasi dari umah aku hanyalah 1/2 kilometer sahaja...

tapi kan..dah 2 tahun aku menetap di Denai Alam nih tu lah baru pertama kali aku sampai ke situ...

not bad....asyik pemandangannya...

dgn cuaca yg redup, angin sepoi-sepoi bahasa...wah..memang syoklah kalau dpt lepak petang-petang kat sini....

aku tengok banyak lagi umah yg kosong tak berpenghuni..hmm,,apasal lah dulu aku tak beli umah yg betul-betul tepi menara tinjau nih..hehehe..kalo nak beli sekarang tak termampu aku...maunya harga skang nih dah setengah juta sebab yg kosong semuanya unit corner lot..

anak-anak buah aku yg selalu dtg umah time cuti skolah pon selalu gaklah bercerita tentang Menara Tinjau nih tapi aku wat donno jer...

mereka semua tu tiap-tiap petang slalu bertandang ke sini...patutlah tiap kali aku balik keje semua takde..ropenya g berdoktong kat situ..

hmm..dah alang-alang datang sini sebelum kitaorang mencekik juadah yg ada kitaorang snap gambo dulu...

tahun depan watlah lagi open house kat sini ye..wahai tuan pengerusi...

aku pasti datang...


bersama anak buah aku - YANA -

Bersama Mr Suami...Cinta Hatiku untuk selamanya...
uh uh uh...jiwang karatlah pulokkkkk...isk