Saturday, July 31, 2010

Sediakan Selipar Sebelum.......

Patah Dua akhirnya terompah kegemaranku.............



Lokasi Tragedi : One Utama Shopping Centre

Waktu : 5 pm

Mangsa : aku ler....huhuhu.....

Hari Kejadian : Kisah terjadi di petang sabtu yang tak berapa nak indah.....

haish...tak pasal-pasal kena pakai selipar mr suami masa nak g carik selipar ganti..huhuhu..

punyalah besar selipar dia ngan kaki aku nih..

tapi nak wat camane kan??walopon aku tak selesa tapi takkanlah nak berkaki ayam kot..huhu..

nasib baik dah selesai tengok wayang....kalo tidak mesti terbantut napsu nak nengok wayang kan..kan..

sementara mr suami lepak kat kerusi baca newspaper ..dah aku rembat selipar dia kan..terpaksalah aku sensorang pusing-pusing cari selipar aku pas tu jumpalah satu kedai jual selipar jepun..

mak aih..selipar bodo cenggitu pon harga sampai RM 19.95 ???

aku takde pilihan..rembat je ler...kalo tempat parking dekat aku rela je berkaki ayam tapi nun jauh disebelah one world hotel sana mr suami parking keta......huhuhuhu...

ini bukan kali pertama sandal aku wat hal...ni dah kedua kali...cuma time tu 'putus terpaksa' bukan patah dua cam ari ni...

time tu pon aku terpaksa pejam mata beli selipar yg tebal ala-ala wedges tu...RM 29.90 ko......melampau kan....kalo tak terdesak tak mau aku beli..bukan taste aku pon...

nampaknya gayanya..len kali kalo nak 'berdoktong' aku kena standby selipar jepun je dlm handbag aku nih..huhuhuhu.........

No comments:

Post a Comment