Sunday, June 27, 2010

Blurrrr...

salam untuk semua..

hari ni first day aku mengikuti class kat UM.

hehehe...otak dah beku...kena warm up balik neh..

sesi pertama..pagi tu aku memang blurr...los angeles...tak tau apa yg lecturer tu duk bebelkan......

hehehe..biasa ar..bile dah old timer ni kan..huhuhu..

tapi ada sorang dlm class tu aku rasa dah layak aku panggil dia pakcik..huhuhu..maintain jerk..

asik senyum jer..

aku laks memang sengal ari ni...time wat discussion pon aku tak mampu nak luahkan sebarang idea..

nasib baik adik-adik dlm group aku nih 'cergas & bersemangat' jer...

hehehe..biasalah..diaorang fresh lagi...darah muda..huhuhuhu....

pagi tu dahlah aku tak sempat brekpes...dah rasa semacam jer..nasib baik dlm kul 10.30 lecturer bagi kitaorang break kejap...

so..bile dah dpt teguk teh tarik yg panas-panas tu barulah otak aku nih..cam cergas sikit..hehehe..

utk sesi yg seterusnya baru aku rasa cam bersemangat sikit...

barulah terkeluar semua idea-idea yg menyorok tuh..

nah..amik ko..baru 'ternganga' mulut adik-adik tu..hik..hik..hik..

memandangkan hari ni first day class kitaorang so lecturer tu dgn bermurah hati telah 'mengawalkan' waktu balik kitaorg..hehehe..

sepatutnya pukul 6pm abih class tapi pukul 5.15pm dah abiss..

yeahaaa..........

wokeh..see u mr lecturer & new frenz next week ya......

uh..uh..uh..uh.......

No comments:

Post a Comment