Saturday, May 22, 2010

Aku & Study??


lama betul rasanya tak usha blog aku ni...

takde idea....takde cerita terbaru yg nak dikongsikan....

masa nak mengarang pon agak terhad...kalo dah layan FB..malas lak nak update blog sendirik..tu la..org wat blog kita pon nak wat blog..sudahnya..'berhabuk'..

hari ni pepagi lagi aku dan mr suami pegi ke satu tempat yg agak menarik..hehehe...

actually..aku attending briefing/seminar kat UM nun..

hajat dihati ni nak sambung study balik.

mr suami pon menyokong 100%.in fact dia yg slalu 'paksa' aku sambung belajar balik...aku je yg masih mencari kekuatan mental & fizikal..hehehe...

Boss aku pon menyokong dgn sepenuhnya...( kalo sudi..sokonglah payment skali ye boss..hik..hik..)

so..tadi dah berkebetulan pegi tu aku terus submit application form.

tunggu je lah...kalo ada rejeki..hujung bulan june ni aku akan start belajar...huhuhu..otak dah berkarat ni...kena warm-up balik..hehehe..

so..no more weekeend yg bahagia lagi ye.....class aku dari pkl 9am to 6pm..huhuhuhu....

kalau nak 'berdoktong' pon ari sabtu je ler...huk..huk..

....wish me luck!!

adios,amigos, roger & out!!

No comments:

Post a Comment