Saturday, April 3, 2010

Mr Suami Demam...

balik je dari kenduri umah kat depan umah aku ni ...mr suami mengadu dia x sihat badan. rasa cam nak demam..badan dah seram sejuk.alahai kesiannya...

so malam minggu ni keje aku melayan orang demam je ler...huhuhu


kejap nak itu..kejap nak ini...macam-macamlah kehendak & mahunya.......tapi ajak g klinik tak mahulah pulak..aiyoh...cam bebudaklah mr suami ni ...huhuhu


tadi nak makan nasi goreng ikan bilis.aku pon apalagi dah laki nak makan kan..ketang-ketung kat dapur. tak sampai 1/2 jam..tarraaaa.....dah siap dah nasi goreng ikan bilis paling sedap abad ni..hehehe


tapi adalah kot 2-3 suap je mr suami makan..huhuhu..bukan tak sedap k..dia yg tak sedap mulut.tekak pon sakit...alahai kesian lah orang demam ni ye..selera pon sekelip mata je ilang...

well..harap-harap esok mr suami sihat.boring ler duk umah je weekend ni..hehehe.lagipon malam tadi dia yg beria-ria ajak aku tgk wayang criter 'clash of titans' tu..alih-alih demam lak ari ni...kesiannya my hubby..


harap abang cepat sihat k...love u so much..muahhh...

sekian, terima kasih.

No comments:

Post a Comment