Wednesday, April 14, 2010

Makcik Kayoooo......???

yeyeyeyeye......ari ni aku & mr suami dpt cheque from KWSP amounting to RM XX,099.71

yuuhhuu...kayo makcik wehh...

opps....... bukan utk berfoye-foye k..

tu utk kurangkan loan rumah aku nih haa..

KWSP ni pon siang-siang lagi dah siap-siap wat nama bank kat cheque tuh..huk..huk..so takleh lah makcik nak melencong ke lain..huhuhu...1 sen pon takleh nak amik....


hmm nasib baik baru-baru ni gomen wat statement buleh wat kuar duit dlm a/c 2 utk bayor bank supaya amount itu loan umah kasi c kit kurang.....hehehe

..yela..sementara ada ni kuarkan jelah a/c 2 tu wat bayor umah...nak tunggu umur 55 tahun ntah sempat merasa ke idak x tau lerw.........:)


Doaku kepada ALLAH S.W.T ...harap-harap aku & mr suami sempat merasa 'kekayaan' itu di usia warga emas kami nanti....huhuhu...insyaallah...aminnnnn..



sekian, terima kasih...

No comments:

Post a Comment