Sunday, April 11, 2010

kami dah balik Denai Alam....

aku sampai dari terengganu pukul 5 petang tadi. penat & mengantuk yang amat sangat ni...huhuhu penatnya mengalahkan mr suami yang drive kan..hehehe..


bukan salah aku k dia yg memang tak nak gilir-gilir drive ngan aku kalo balik kg. aku pon tak tahu nape..tak caya kat aku kot..takut aku drift nanti muehehehe...


keadaan abang ipar aku tu tak berubah.doctor kata maybe ada kuman dah masuk dlm saraf otak dia...itulah semua orang terkejut sebab dia sihat walafiat pas tu tetiba je sakit kepala trus tak sedarkan diri...alahai kesian lak..anak-anak kecik agi semuanya.aku doakan moga dia cepat sembuh..


well..keadaan dlm umah aku memang hancur lebur masa sampai tadi.tu baru je 2 hari aku tinggalkan...


suratkhabar yg bwh coffee table habis koyak dan bertaburan dikerjakan c 3 ekor tuu...huhuhu...remote astro pecah dua...tudung saji aku sampai kemek & tercabut covernya...tisu abih 1 kotak dikerjakan. aku lupe nak rescue ari tu dah kelam kabut nak balik kan...


hmmm.....nak tido....penat weh..esok nak keje lak...

sekian, terima kasih.


nota : utk adik apeez, sila tuntut 'kiriman' anda dari mr suami k...hehehehe...

1 comment: