Friday, April 9, 2010

..erk..Balik Kampung Malam ni???

tadi Mr Suami cakap maybe kitaorang kena balik kg malam ni.

???......




hehehe..sebenaunya aku pon happy jerk boleh balik kg..tapi yg membuatkan aku panik ialah..kain baju dah satu minggu tak berbasuh..aku harap korang buleh bayangkanlahkan betapa tingginya 'Gunung Kain Baju' kami itew..huhuhu...


lagi satu...mesti 3 ekor anak-anak belaan aku itu tak sempat diboardingkan....


dan yang pastinya umah aku ni mesti akan jadi macam kapal pecah walopon aku hanya meninggalkan anak-anak belaanku selama 2 hari jerk....

harap-harap depa ni tak pecahkanlah pasu sarawak mr suami tu ye.....


depa ni kalo lama-lama kurung dlm umah pon bleh jadi mental gak..samalah cam 'mama' depa ni kalo kena duk umah je hari minggu.....muahahahahahahaha ( ketawa keji seorang yang pemalas......)


anyway.....kalolah jadi aku balik kg malam nih...lepas keje nih kena rushinglah balik umah...sebab kain baju pon tak masuk beg lagi......huah..huah...


sekian, terima kasih....



nota : kami balik kg sebab nak melawat abang ipar yang sakit dan sekarang ni berada di Hospital Kuala Terengganu. kbabarnya dah seminggu ditahan kat ward.....semoga beliau cepat sembuh..amin..

2 comments:

  1. akak, ingatkan abg madi nak buah keranji

    ReplyDelete
  2. ooo...kamu pesan buah keranji ye...insyaallah nanti akak carikkan.kat terengganu kitaorg panggil buah ni 'buah kadeh'..huhuhu lawak dan pelik je bunyinya kan??...

    ReplyDelete