Sunday, March 14, 2010

Sehari @ One Utama...

ni peberet Mr Suami kalo makan kat Arena Food Court One Utama. x sempat nak snap dah ngapp dulu..hehehe...

Ni menu aku ari ni...meehun goreng,sushi ( peberet niii ) & teh tarik kaw.......
Hari ni aku& Mr Suami g menjenguk One Utama. Dia kena tunaikan janji bawak aku kluar g jenjalan sebab semalam dia dah tinggalkan aku sensorang kat umah.Aktiviti biasa…kami makan-makan, tawaf kedai-kedai yang ada pas tu tengok wayang. Tak banyak cerita menarik. Setelah beberapa kali membuat pilihan kami akhirnya memilih utk menonton cerita “ Under The Mountain’ ….

Takdelah best pon cerita dia…tapi layan jelah kan…dah bayor nengok ajelah…abih je tgk wayang kami bergerak g PKNS Shah Alam plak. Ada benda yg nak dibeli yang tak ada di One Utama…hehehe..apakah itu?? Biarlah ia menjadi rahasia kami berdua..huhuhu…

Balik tu singgah kat Pasar malam Taman Bukit Subang. So aku takyah masak mlm ni…lepas settle sume ..jeng..jeng…..
Sila jangan pikir benda tak senonoh OK…apa lagi kena gosok baju aku sendiri nak p kerjalah esok…mak aih..malasnya..aku kalo bab-bab gosok baju ni memang malas yg teramat-amatnya. Baju kurung lagi..kain lagi..tudung lagikk….Hai..anak-anak buah takdolah pulak yg dtg umah aku minggu ni.kalo x buleh aku membelasah mereka gosok baju aku..hahahahaha…jahat aku kan??kepada anak-anak buah yang berkenaan itu..sila amik perhatian kenyataan makcik kesayanganmu ini Ok.…kehadiran mu tunggu..muahahahaha…

Sekian sahaja catatan merapu dari aku.







1 comment:

  1. haha..anak buah ni nak datang..tapi x cukup cuti.. pegi balik dah 4 hari..cuti hujung mkinggu 2 hari je..haha

    ReplyDelete