Saturday, March 27, 2010

Hospital Putrajaya....



Di hari sabtu yang panas terik ni aku sekeluarga telah berangkat ke hospital putrajaya kerana melawat cucu saudara aku yang sakit. ingat tak post aku yg lepas pasal baby amir yg aku 'kerjakan' tu. kesian lak c kenit tu..kena tahan ward pas tu kena wat operation. alahai..kecik-kecik dah kena hernia...



pukul 4 pagi tadi kakak aku sekeluarga ( nenek c amir ni ler ) sampai kat umah aku. apalagi riuh rendah lah umah aku di pagi yg hening tu..huhuhu..aku pon terpaksalah membangunkan diri aku pada jam seawal itu..huk..huk..huk..


diaorang transit kat teratak aku dulu sebelum g hospital.pagi tu dah sarapan dan segala bagai aktiviti yg berkaitan maka kami pon bertolaklah ke hospital..tak sampai setengah jam dah sampai pon....



sampai kat hospital..alahai kesiannya c kenit tu...asyik nak meragam jer..yelah baby kalau sakit apalagi menangis je lah kejenya kan..kesian ko ye amir ucuk cam...




tapi yg syoknya dia x meragam kalo aku dukung dia..hmm..seronok kot bile tok su dia ni dukung dia..hehehehe..

oklah semoga cepat sihat le cucu tok su ni ye...huhuhu..dah nenek ropenya aku..


layan je ler gambo-gambo ni ye..


sekian, terima kasih.






c kenit amir with tok su nya...





baru sedar dari tidor...tgh blurr...



2 comments:

  1. اللهم عافني في بدني اللهم عافني سمعي اللهم عافني بصري
    اللهم إني أعوذبك من الكفر والفقر. اللهم إني أعوذبك من عذاب القبر لا إله إلا أنت

    أسألك العفو و العافية وحسن اليقين والمعافاة فى الدنيا والأخرة

    ~semoga amir cepat sembut~ ni dok sabar Pok Su die nok balik tengok..hehe

    Mok Da... letak sekali gambar mak ayah mase g melawat tu..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. sorryy..gambo nenek & atuk c amir takdok.dok dang nak snapp..c kuleh yg banyok snap..hehehe...c amir tu masuk spital pulok ptg ahad tu..kena muntah berak..tapi tghari isnin tu dah keluar wad...

    ReplyDelete