Saturday, March 13, 2010

B.O.S.A.N....

Boring…. aku ditinggalkan keseorangan & kesepian dalam melayari hidup di petang sabtu ini..cehh..jiwang karat la plak..

Hmm..Mr Suami keluar.ada appointment katanya. Jangan ke lain ye Bang..huhuhu..C Ella plak dah balik kg malam tadi. Tinggallah aku ngan Puteh , JiBam & MeeLo…..hmm boring nyer.. sampaikan kucing-kucing ni pon boring nak layan aku.bile aku panggil memasing wat derk jerk...wat bodo..ni mesti berguru ngan jiBam lah ni..takpe siap ko semua nanti..

Buat masa sekarang ni..aku malas nak wat apa-apa kerja rumah pon..hehehe…kain baju dah 2 bakul tak berlipat.Baju sekolah C Ella pon belum bergosok lagi. Nasib baik cuti sekolah. ..Mr Suami dah bising..hehehe..sorry bang. Kang free-free ida settlekan. Don’t worry k…hehehe ..Nasib baik ( brp banyak nasib baik daa..) baju kerja Mr Suami aku dah antor laundry. Siap suh gosok lagi.hehe..

Yelah..kalu free..masalahnya semenjak dah jadi pemblogger nih tak penah abang tengok ada time free..makin teruk ngelat adala abang tgk….

Pulakkkk…Ish..ish..tak sangka plak aku yg Mr Suami pandai jugak membebel ye…selama ini aku yg pot pet pot pet dia wat selamba jerk…macam takde perasaang..

Aku wat derk je lah..dah salah aku kan?hik..hik..

Sepanjang hari ni aku cuma bermalas-malasan je sambil berblogging & berpesbuk...hehehe..memang dasar pemalas!!

Lebih kurang pukul 3 petang anak buah aku sekeluarga datang…dia bawak skali babynya yg tembam tuh.so dapatlah aku habiskan masa petang aku yg memboringkan ni dengan ‘mengerjakan’ baby tuu…..hehehehe...



Ni lah baby yg aku 'kerjakan' tu...alahai ciannya c amir....kena belasah kat Tok Su kan..hehehe..dah nenek ropenya aku..wawawaa.....

sekian, terima kasih.

No comments:

Post a Comment